Актор Остап Ступка на Range Rover вилетів на зустрічку і влаштував ДТП з жертвами: з’явились фото

У Голосіївському районі столиці на вулиці Федорова вчора ввечері сталась аварія із потерпілими. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва. За інформацією ТСН, винуватцем ДТП є український актор Остап Ступка. На момент аварії він був у стані алкогольного сп'яніння.

"Водій позашляховика, 1967 року народження, скоїв наїзд на легковик, у якому перебував чоловік, 1984 року народження. Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що керманич виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в припаркований транспортний засіб. Під час перевірки його на стан сп’яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле", - повідомили у поліції.

З відкритих джерел у біографії Остапа Ступки вказано, що він народився 2 вересня 1967 року. Наразі офіційних підтверджень від поліції немає, що саме він був за кермом позашляховика.

У київських телеграм-каналах з’явилися фото з місця події. Повідомляється, що Range Rover народного артиста протаранив машину Mitsubishi, у якій перебував 38-річного чоловік. Із травмами різного ступеню тяжкості потерпілого шпиталізували до лікарні, інформують у поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення