Артснаряди у день перемовин влучили у 9-поверхівку та завод "Антонова" в Києві: є жертви (фото, відео)

Сьогодні вранці російські військові обстріляли Київ - вибухи пролунали на заводі авіаційної промисловості "Антонов" на проспекті Перемоги та в Оболонському районі, є загиблі та поранені. З місця вибуху в житловому будинку на Оболоні евакуйовано близько 70 осіб.

"За попередніми даними, загинули дві людини, 7 мають поранення різного ступеню важкості. З місця вибуху в житловому будинку евакуйовано близько 70 осіб", - сказав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За "дивним збігом обставин", це сталось напередодні чергових переговорів з агресором. Як відомо, перемовини з Росією відбудуться сьогодні вранці по відеозв'язку - вони стартують о 10.30. Про це учора пізно ввечері повідомив керівник фракції "Слуга народу" у Верховній Раді та учасник переговорної групи Давид Арахамія.

Як поінформували у ДСНС України, сьогодні артирелійський снаряд влучив у багатоповерхівку по вул. Богатирській в Оболонському районі столиці. Сталося часткове руйнування сходової клітини з 1 по 3 поверхи та фасаду будинку з 1 по 9 поверхи, а також сталося загоряння в квартирах на 3-му та 4-му поверхах.

Повідомлення про пожежу надійшло до оперативно-координаційного центру управління сьогодні о 05:09. О 07:04 пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку локалізовано на площі 500 м кв.

"Станом на 07:40 в дев’ятиповерховому житловому будинку виявлено тіло 1 загиблої особи, 3 особи госпіталізовано, 9 особам допомога надана на місці. Підрозділами ДСНС врятовано 15 осіб та евакуйовано 63 особи. О 07:58 пожежу ліквідовано. Пошукові роботи тривають", - йдеться у повідомленні.

Під обстріл також потрапив завод авіаційної промисловості "Антонов", що на проспекті Перемоги. Інформації про жертви і руйнування поки немає. Так виглядають наслідки авіаудару:

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення