Атака дронів-камікадзе на Київ: з’явились відео перших секунд з місця влучань та нові кадри наслідків

Сьогодні вночі ворожі шахеди атакували столицю. Групи дронів заходили на Київ одночасно з кількох напрямків. Над містом збито всі виявлені цілі - це понад 10 дронів. Унаслідок падіння уламків виникли пошкодження і загоряння у трьох районах міста: Солом’янському, Святошинському та Голосіївському.

"У Солом’янському районі є пошкодження нежитлового приміщення. У Святошинському після падіння уламків БПЛА горить дерево", - повідомив Кличко.

У Солом’янському районі уламками пошкоджено фасад адміністративної будівлі з 9 по 11 поверх, уточнили у ДСНС.

Увага! Відео містить нецензурну лексику

У Голосіївському районі Києва частини дрона впали на дитячий майданчик, розповів начальник КМВА Сергій Попко.

"Є пошкодження нежитлових приміщень та дорожнього покриття. Без серйозних руйнувань та пожеж. Інформація щодо потерпілих відсутня. Дані оперативного зведення уточнюються, слідкуйте за можливими оновленнями. Подякуйте Повітряним силам за захист. За нагоди, підтримайте воїнів, допомагайте наближати мир в Україні після нашої Перемоги!", - сказав начальник КМВА.

Як пише телеграм-канал "dtp.kiev.ua ВОЙНА", у Голосіївському районі внаслідок вибухів і падіння уламків пошкоджено вікна декількох житлових будинків, також уламками пошкодило дах будинку, бите скло усіяло дорогу і припарковані машини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення