Автотроща з вантажівками і легковиком на Хмельниччині: двоє людей поховані під грудою металу (фото, відео)

У Хмельницькому районі 21 липня сталася аварія, у якій загинули двоє людей. Сьогодні стали відомі подробиці жахливої автотрощі.

"О 18:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що поблизу с. Кудринці Хмельницького району сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися дві вантажівки Renault Premium та Scania, а також легковик ЗАЗ-DAEWOO. Унаслідок інциденту загинули водій та пасажирка легковика. Надзвичайники деблокували тіла загиблих із понівеченого авто", - повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Як зазначили в секторі комунікації ГУ Нацполіції області, смертельна автотроща сталася близько 17:40 на трасі, що в бік Волочиська.

"Автомобіль "ЗАЗ Daewoo" під керуванням 21-річного водія зіткнувся з вантажівкою "Renault Premium", за кермом якої перебував 37-річний житель Вінницької області. У результаті ДТП водій автомобіля "ЗАЗ Daewoo" та його 19-річна пасажирка, жителька села Пасічна Хмельницького району, від отриманих травм загинули на місці події", - повідомляють в поліції.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Увага! Ці фото та відео містять моторошні кадри. НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям зі слабкою психікою

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення