"Багато хто не пробачить, але я втомився": росіянин зарізав на порозі під'їзду кохану і вбив себе (відео)

У Читі РФ 31-річний чоловік відгамселив, а потім зарізав свою колишню дівчину на порозі під'їзду, після чого наклав на себе руки у своїй квартирі. Відомо, що 35-річна жінка раніше вирішила розірвати з ним стосунки, а він не зміг змиритися з цим. Без матері залишилась 8-річна донька, повідомляють росЗМІ.

Після скоєного убивця виклав допис у соцмережі. У цій передсмертній записці були слова:

"Я тебе любив і любитиму вічно. Багато хто не пробачить. Але я втомився. Ми будемо разом. Ніхто мене не зрозуміє".

У профілі душогуба і самогубці вказано, що він працював заступником директора будівельної компанії. Серед численних фото і відео є кадри з жінкою, яку він вбив. Задаровував квітами, і так жорстоко забрав життя. Судячи з того, що фото із нею у його профілі з'явились нещодавно, у стосунках вони не були довго.

Сусіди розповіли, що того дня жінка із донькою приходили у цей будинок до когось у гості. Вбивство сталось після опівночі. Розправу зафіксували камери відеоспостереження.

Чоловіка під під'їзд привезла машина. Ставши під під'їздом, він комусь зателефонував, нервово курив і пив пиво з пляшки, чекав на свою жертву. Хвилин за 5 під під'їзд підійшли дві дівчини, він поставив пиво осторонь, одразу взяв колишню дівчину за верхній одяг і скинув зі сходів. Її подруга почала заступатися, він її відштовхнув, знову повернувся до жертви і вдарив її в обличчя так, що вона перекинулася назад. Її подруга знову спробувала його зупинити, тоді він відкинув її ще сильніше. У цей час жертва змогла підвестися. Тоді неадекват кинувся до неї, схопив її і разів шість ударив ножем у бік живота. Вона впала і стекла кров'ю.

У цей час подруга зарізаної жінки дістала телефон. Імовірно, аби викликати поліцію. Убивця підбіг до неї і відібрав телефон. Потім знову повернувся до жертви, штовхав її і бив кулаком по обличчю. Потім повернувся до сходів під'їзду, забрав своє пиво і пішов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення