Батько підпалив сідниці 8-річному сину, вогонь перекинувся з голови до ніг на 1-річну доньку: опіки страшні

Агресивний батько підпалив сідниці своєму 8-річному синові. Чоловік розлютився, що хлопчик пустував і не слухався його. Вогонь перекинувся на однорічну доньку горе-батька. Діти зі страшними опіками у лікарні. Ще один "скрєпний" випадок стався в Курську рф.

За даними SHOT, минулої п'ятниці 38-річний батько залишився удома сам з дітьми. Син, за словами палія, не слухався його. Тоді батько вирішив його провчити: схопив пляшку зі спиртом і, зірвавши з сина штани, облив йому сідниці, після чого підпалив. У пориві гніву розлючений батько не встежив, що пляшка зі спиртом упала на його однорічну дочку. Малеча також постраждала.

Матір викликала швидку і поліцію. Дітей госпіталізували з опіками 1-го та 2-го ступеня. Жінка розповіла, що у дикому шоці від вчинку чоловіка. У її доньки обпалило голову, шию, руки та ноги, у сина – сідниці та ноги.

Загалом у сім'ї п'ятеро дітей. Троє дітей тимчасово житимуть у будинку дитини, бо матір в лікарні з обпеченими дітьми, а трьох інших залишити більше нема з ким.

Відомо, що 38-річний батько був раніше засуджений за грабіж.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення