"Білоруська міліція схопила людей і потягла в глиб лісу, ніхто не знає, що з ними": силовики змушують мігрантів прориватися до Польщі

Вночі з 14 на 15 листопада білоруські силовики штовхали мігрантів до колючого дроту, змушуючи різати його та прориватися далі. Задля цього вони зібрали всіх молодих людей. Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на самих мігрантів.

Молодик зазначив, що настрою добровільно чіпати колючий дріт і різати його в таборі немає, люди хочуть спокійно пройти кордон.

Вночі білоруська міліція схопила когось і потягла в глиб лісу.

«З собою силовики мають маски, ножиці та кусачки, щоб псувати паркан із дроту. Тобто вони хочуть заворушень. Деякі з нас змінили одяг, щоб не бути упізнаними і ми маємо знаходитися біля польського кордону», - сказав співрозмовник.

Становище людей погіршується, а білоруські силовики ведуть усіх до лісу.

Зараз групу мігрантів тримають поблизу колючого дроту, люди не можуть піти і поговорити з будь-ким.

«Ніхто не знає, що станеться із молодими людьми, яких схопили. Білоруська міліція відбирає молодих, щоб штовхати їх на колючий дріт на кордоні, а поліція Польщі підготовлена до будь-якої екстремальної ситуації», - додав мігрант.

Відомо також, що консульства Іраку і інших країн, громадянство яких мають мігранти, пропонують їм повертатися додому.

Щодо можливих провокацій на кордоні з Україною, про всяк випадок наші військовослужбовці повідомили, що вони жодним чином не будуть застосовувати зброю проти мігрантів.

Але, разом з тим, під виглядом мігрантів можуть проникати диверсійно розвідувальні групи противника, їм наші військові готові дати відсіч.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення