Бив, морив голодом, виганяв на мороз без одягу і взуття: викрито виродка, який продавав дитяче порно за кордон

Працівники прокуратури отримали повідомлення від закордонних колег, що з території України невідомий продавав порно за участю дітей. Правоохоронці провели розслідування. Злочинцем виявився 28-річний мешканець Дніпропетровської області, який знущався над дітьми своєї співмешканки, повідомили в Київській міській прокуратурі.

"Жертвами злочинів стали малолітні діти двох його співмешканок, з якими він проживав з 2017 по 2022 роки. Чоловік, користуючись довірливим ставленням до себе, примушував двох малолітніх доньок своїх співмешканок до участі у створенні фото- та відеоматеріалів з моделюванням сексуальної поведінки, відвертих сексуальних поз та зображенням їхніх статевих органів. Також він вчиняв інші розпусні дії, які викликали фізичне та моральне розбещення цих дітей. Дівчатам на момент вчинення перших злочинних дій було 3 та 7 років", - розповіли подробиці у прокуратурі.

Під час обшуків за місцем проживання злочинця правоохоронці вилучили електронні носії, що містили близько 100 фото- та відеофайлів з дитячою порнографією. Крім того, обвинувачений протягом тривалого часу вчиняв психологічне та фізичне насильство відносно дітей однієї з співмешканок, особливо щодо двох з них - 12-річної дівчинки та 17-річного хлопця.

Він погрожував дітям насильством, нецензурно висловлювався, принижував, наносив кулаками та ногами побої в різні частини тіла, забирав продукти, забороняв їм дивитися мультфільми та проводити час разом з братами і сестрами. У якості покарання за непокору чоловік неодноразово, у тому числі взимку, виганяв хлопчика та дівчинку з будинку на вулицю без теплого одягу та взуття.

Протиправні дії відбувалися у присутності трьох інших малолітніх дітей співмешканки.

За клопотанням прокуратури обвинувачений перебуває під вартою.

Читайте також: "Помітили односельці: на Тернопільщині дорослий чоловік розбещував 11-річну дівчинку".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення