Блювання з кров'ю: батько постраждалого в ДТП у Харкові підлітка розповів про стан дітей (фото)

13-річні підлітки, які 11 листопада потрапили під колеса позашляховика Toyota Land Cruiser у Харкові, отримали черепно-мозкові травми та декілька забоїв. Наразі їхній стан стабільний, середньої тяжкості.

Діти навчаються у паралельних класах.

Як повідомляє Суспільне з посиланням на батька хлопця Дмитра Михайлюту, діти йшли разом в одному потоці пішоходів.

"Дітям просто пощастило, що залишилися живі. Сказав, я йду через дорогу, відчуваю удар, відчуваю, що мене крутить. Потім відключився, а коли прийшов до тями, вже люди його обступили", — переповідає слова сина батько.

У хлопця — черепно-мозкова травма, він ще проходить дообстеження.

"Вночі було блювання з кров’ю. Тому зараз його знову повезли на обстеження. Вчора УЗД нічого не показало. Він при тямі. Кістки цілі, хребет цілий, все ціле. Єдине що, спина боліла, струс мозку і рука", — сказав Михайлюта.

Черепно-мозкову травму підтвердили й у дівчинки.

"А дівчинка теж 13 років — вони з паралельних класів, з однієї школи. Їй голову зашили, рана всю ніч кровоточила, вночі лікарі перев’язували", — розповів Михайлюта.

Водій позашляховика з родиною не зв’язувався.

"Морально син молодець. Спокійний. Жартує",— додав чоловік.

Стан дітей — стабільний, середньої тяжкості, повідомили зранку 12 листопада у Харківській міськраді з посиланням на заступника головлікаря лікарні невідкладної допомоги Андрія Соцького.

За попередніми даними, водій Toyota Land Cruiser не був в алкогольному сп'янінні. Чи був він у стані наркотичного сп'яніння, нині очікують на результат тестування.

Нагадаємо, що моторошна аварія сталася на пішохідному переході, коли діти переходили дорогу на зелене світло. Саме тоді на підлітків і наїхав навіжений позашляховик.

Поліцейські підозрюють, що порушник знаходився під дією псіхотропних або наркотичних речовин. Він раніше притягався до відповідальності за ст. 309 Кримінального кодексу - незаконне виробництво або зберігання наркотичних засобів, але чомусь рік тому справа була закрита та не дійшла до суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення