Брав участь працівник охоронної фірми та співробітник установи: у Запоріжжі із сейфа компанії викрали понад 40 мільйонів грн (фото)

У Запоріжжі обікрали ювелірну компанію. Із сейфа підприємства злочинна група осіб, яку організував місцевий, викрали понад 40 мільйонів гривень. Двох зловмисників знайшли, затримали і оголосили їм про підозру за фактом крадіжки.

Про це повідомила прес-служба Офісу генерального прокурора на своєму сайті в середу, 10 серпня.

Згідно з даними слідства, в січні 2021 організував угруповання житель Запоріжжя. Відомо, що він працював у компанії, яка має мережу ювелірних магазинів. При цьому її назви в Офісі генпрокурора не назвали. Чоловік підбурив ще двох осіб з метою заволодіння грошей, які належали засновнику ювелірної компанії і зберігалися в її сховищах.

Угрупування складалося з трьох осіб - начальника відділу безпеки приватного підприємства, яке надавало ювелірної мережі охоронні послуги, і ще однієї людини, яка влаштувалася в охоронну фірму. Останній, знаючи всі лазівки в компанії, в червні 2021-го вимкнув камери відеоспостереження, підібрав код замка від сейфа і викрав понад 40 млн грн.

Зараз двом членам групи суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, третій - знаходиться в розшуку.

Досудове розслідування у справі злочинців зараз триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення