Була на прийомі у травматолога, а на вулиці просила їсти: на Вінниччині втекла від чоловіка-тирана жінка з 5 дітьми, немовляті лише два місяці (фото)

На Вінниччині загадково зникла жінка та п’ятеро її дітей. 36-річна Ярченко Вікторія Володимирівна проживала у селі Немія Могилів-Подільського району. Про це повідомили у поліції області.

"15 лютого близько 8.00 години жінка разом із своїми дітьми - 15-річною Кароліною, 13-річним Олександром, 9-річною Віталіною, 7-річною Діаною та двомісячним Дмитром - залишила місце проживання та до теперішнього часу їх місцезнаходження невідоме. Мобільні телефони розшукуваної та її дітей вимкнені", - повідомили у поліції.

Очевидці пишуть, що бачили жінку у Вінниці 19 лютого увечері на трамвайній зупинці "Лісопарк". Вона була з однією дитиною, підходила до людей і питала, чи є можливість купити поїсти.

Після оприлюднення історії у соцмережах люди ділилися здогадками, що просто так мати з дітьми не могла покинути дім, адже "не від хорошого життя жінка переховується". Знайома зниклої Вікторії припустила, що вона втекла від чоловіка, який її постійно бив. Начебто багатодітна мати давно хотіла втекти від чоловіка-тирана. За день до зникнення, а саме 14 лютого, багатодітна мати була на прийомі у травматолога.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення