"Чоловіка викинуло з квартири": в Одесі вибухнув газ у багатоповерхівці, зруйновано 5 квартир (відео)

Сьогодні в Одесі вибухнув газ у багатоповерхівці по вулиці Краснова, 1. Унаслідок надзвичайної події двоє людей постраждали, вони у тяжкому стані перебувають у лікарні, також загинув кіт. Через вибух було перекрито рух від школи №27 до Адміральського проспекту.

У соцмережах з’явились відео наслідків вибуху, зокрема зсередини зруйнованих квартир. Повідомляється, що знищено аж 5 квартир - підлога та стіни провалилися.

Одна з потерпілих розповіла, що її чоловіка буквально викинуло з квартири на вулицю внаслідок вибуху.

"Сьогодні о 10:03 до Служби порятунку надійшло повідомлення про вибух в 5-поверховому житловому будинку у місті Одесі по вулиці Краснова. По прибуттю на місце виклику рятувальниками встановлено, що стався вибух на 1 поверсі, внаслідок чого виникло руйнування перекриття між 1 та 2 поверхами. Із сусіднього під’їзду евакуйовано 30 осіб та 1 людину врятували вогнеборці. Унаслідок події постраждала жінка 1941 року народження та чоловік 1961 року народження, яких в тяжкому стані госпіталізовано у медичний заклад. Попередня причина руйнування - вибух газоповітряної суміші (побутового газу)", - розповіли у ДСНС.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення