Чорні руки і обпалені ноги: рятувальники поділилися моторошними фото з Чорнобильської зони

У мережі з'явилася моторошні фото та відверта історія рятувальника про важку роботу у Чорнобильській зоні відчуження, де спалахнули пожежі. Фото з'явились у Facebook громадського діяча Максима Писарського.

"Не дивлячись на намагання чечоткінців знищити пожежно-рятувальну службу - як службу де повинні працювати люди сміливі, відважні і рішучі - з кожним роком перетворюючи її на аморфне болото у вигляді слухняних мовчазних пристосуванців які бояться всього, у тому рахунку пожеж...я можу точно сказати, що в ДСНС працює хоч і мало, але дуже багато справжніх пожежних", - написав він.

Писарський отримав лист з розповіддю від одного із вогнеборців, який відверто розповів про реалії роботи у Чорнобильській зоні.

"Фото з ногою – це робота, яку ми виконуємо: хлопчина провалився у прогар... Руки – ми ними працюємо! Просто нервують гарні фото у новій формі! Нервує ще те, що, коли ти працюєш (розуміємо, нічого вічного немає), потрібні запчастини, інше... У них (кабінетних) – виникає істерика ! Це робота їхня, але виконувати її вони не хочуть – хочуть, щоб ти приїхав зі всім своїм: їжею, помпою, запчастинами", – написав обурений рятувальник.

За його словами, таким чином поїздки у відрядження "виливаються у копійку".

"Після дев'яти днів важкої праці у роті відчуття – наче батарейку з'їв, лімфи стискаються, сердечко вилітає... Є ж медичні центри – чому не обстежують? Незрозуміло нікому! І все це за 60 грн "добових", – додав він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення