Десятки пограбувань: у Києві спіймали серійного крадія, який вночі бив вікна авто і забирав речі (відео)

Слідчі поліції Києва повідомили чоловіку про підозру за вчинення 26 епізодів крадіжок з автомобілів. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"На початку березня столичні оперативники під час відпрацювання Голосіївського району затримали чоловіка, який розбив скло у машині та викрав звідти речі. У рамках досудового розслідування правоохоронці провели необхідні слідчі дії та встановили причетність затриманого до інших аналогічних правопорушень, скоєних з початку поточного року", - йдеться у повідомленні.

Для вчинення злочинів чоловік приїжджав з іншого району столиці та діяв вночі. У дворах багатоповерхівок, розташованих поруч зі станцією метро, він розбивав вікна припаркованих авто, забирав з салону речі, після чого їхав до одного зі столичних ринків збувати викрадене майно.

"Ми повідомили фігуранту про підозру у вчиненні двадцяти шести епізодів кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України – це крадіжка", - розповів начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Артем Баранов.

Зловмисником виявився 36-річний уродженець Полтавської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

"Наразі досудове розслідування триває, чоловік перебуває під вартою. Ми відпрацьовуємо відео з камер спостереження, на яких зафіксовані факти вчинення крадіжок з авто на території Голосіївського району та причетність зловмисника до цих епізодів. За свої вчинки чоловіку загрожує від трьох до шести років позбавлення волі", - підсумував начальник відділення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення