Добивав лежачого по нирках та в голову: моторошная бійка школярів на Волині потрапила у мережу

В одній з луцьких шкіл учні влаштували жорстоку бійку в «кращих традиціях» MMA: з добиванням лежачого в голову, по нирках і ногами по хребту. Відповідне відео з'явилося у Telegram - каналі "Новини Луцька та Волині. Конкурент".

Жахливе протистояння діти влаштували на території шкільного саду. На вигляд їм 11-13 років, ймовірно, бійка сталася після уроку фізкультури.

Почалася бійка «у стійках», але хлопець у білій футболці швидко перехопив ініціативу, схопив іншого школяра за шию і спочатку поставив його на коліна, а потім взагалі повалив на землю, перевівши боротьбу «в партер». Весь цей час «білий» завдавав удари кулаками в голову і по спині, по нирках хлопцеві, який лежав на землі та хоч якось намагався прикритися руками.

А малолітні «вболівальники» підбадьорювали «бійців» нецензурними вигуками.

Очільник школи Василь Троцький зрозуміло каже, що такі інциденти в школі не трапляються систематично, і це радше прикрий виняток.

«Я заперечувати такий випадок не буду, тому що ми вже вчора з шостої години до о пів на дев'яту розбиралися разом з батьками. Бійка була – учасниками були учні середньої ланки. У хлопчиків на побутовому рівні виник конфлікт під час перерви, а потім, коли вони йшли додому, ви вже бачили, що сталося. Я думав, що стан здоров'я постраждалого хлопчика буде набагато складнішим, але він звернувся до медичної сестри вчора і сказав, що впав. Сьогодні вона його оглянула – і ознак побиття як таких нема. Хлопчик на навчанні сьогодні», – каже Василь Троцький.

Увага, 18+!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення