Добре, що не вбив: в Одесі поліція завела справу на сімейного тирана, який постійно принижував і бив дружину

В Одесі судитимуть 43-річного чоловіка за домашнє насильство над цивільною дружиною. Зловживаючи оковитою, "сім’янин" безпідставно дорікав 38-річній жінці у зраді, принижував її гідність, ображав і постійно бив. За такі дії правопорушник може потрапити за ґрати аж на два роки, повідомили в одеській поліції.

"Упродовж кількох місяців поліцейські тричі складали відносно правопорушника адміністративні матеріали за вчинення домашнього насильства, передбаченого ст. 173-2 КУпАП, а суд зобов’язував його сплатити штраф. Однак такі заходи впливу на кривдника не подіяли і він продовжив знущання над дружиною", - йдеться у повідомленні.

У результаті слідчі розпочали провадження за ст. 126-1 Кримінального кодексу України, а в ході досудового розслідування довели провину фігуранта і за погодженням Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру.

Нині матеріали справи за обвинуваченням чоловіка в умисному систематичному вчиненні фізичного та психологічного впливу щодо потерпілої, з якою він перебуває у сімейних та близьких стосунках, що призвело до її фізичних та психологічних страждань, розладів здоров’я, емоційної залежності або погіршення якості життя, скерували до суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення