"Духовниє скрєпи": під Москвою 19-річний син священика вбив таксиста, а його Maybach продав на чорному ринку за 500 тисяч рублів (фото)

У Росії сталось світоглядне вбивство, адже у розправі підозрюють 19-річного сина священика із Підмосков'я. Як повідомляють російські телеграм-канали, у Московській області пасажир убив водія VIP-таксі та продав його Maybach за 500 тисяч рублів.

30-річний Петро Маренков (на фото у синьому костюмі, - Ред.) працював водієм елітного таксі. 17 жовтня він поїхав на Maybach за клієнтом із Тушино до Сергієвого Посаду. З того моменту чоловік зник. Знайшли його колеги за кілька днів у лісі. Водія вбили. З’ясувалось, що автомобіль Maybach продали за 500 тисяч на чорному ринку. Згодом злочинець втік із Московського регіону.

Слідчі порушили справу за статтею вбивство, днями підозрюваного затримали у Краснодарському краї. Причетним до злочину вважають 19-річного Сергія Шелеста – сина протоієрея із храму в Оріхово-Зуєво.

Читайте також новину з російського Липецька: "Хай святиться Ім'я Твоє, хай прийде Царство Твоє": троє дітей, які тонули в авто, щосили читали молитву, аби врятуватись у "всесвітньому потопі" (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення