Біля берегів Африки затонуло судно з мігрантами

Близько 140 людей потонуло у результаті аварії судна з мігрантами біля берегів Сенегалу (Африка). На борту перебувало близько 200 осіб.

У Міжнародній організації з міграції назвали цю корабельну аварію найсмертоноснішою у 2020 році.

Військово-морські сили Сенегалу і місцеві рибалки врятували 59 осіб і дістали з води 20 тіл. В організації закликали світових лідерів боротися з торгівлею людьми та незаконною міграцією, щоб у майбутньому уникнути таких трагедій.

Нагадаємо, що нещодавно молодик у Франції вбив 3 людей. Терористом виявився громадянин Тунісу Брахім Ауіссаауі, який нещодавно потрапив до Європи. 21-річний чоловік мав посвідчення італійського Червоного Хреста - його видали після того, як минулого місяця він прибув на човні з мігрантами на італійський острів Лампедуза. Мер Ніцци Крістіан Естрозі назвав теракт «ісламським фашизмом».

У 2016 році в день святкування національного свята Дня взяття Бастилії, у французькій Ніцці, в натовп людей в’їхала вантажівка. Згодом нападник почав стріляти по перехожих. Терористом виявився 31-річний житель Ніцци туніського походження. В результаті теракту загинули 84 людини, понад 60 отримали поранення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення