"Гола дівчина в шкарпетках і вся в крові": померла школярка, яку зґвалтували і живцем спалили п'яні підлітки (фото)

Школярка з Пермського краю РФ, яку зґвалтували та заживо підпалили п'яні підлітки, померла у лікарні. Дівчині було лише 15 років, повідомляють росЗМІ.

Десять днів лікарі робили все можливе, але її організм не витримав. Убивці кинули дівчинку вмирати біля залізничних колій, у неї було 85-90% опіків тіла. Школярку зґвалтував хлопець із паралельного класу, десятикласник.

Сім'ї у хлопця та дівчини повні та благополучні. Батьки хлопця – пенсіонери держорганів. Але за словами знайомих, він був конфліктним, часто бився, нападав першим. Одного разу його суперник втратив після бійки два зуби. Незважаючи на це, з ним багато хто дружив, ніхто не писав на нього заяви і не звертав увагу на агресивну поведінку.

"Я чергував того ранку, і близько 06.15 машиніст поїзда повідомив мені по рації, що на узбіччі шляху лежить гола дівчина в одних шкарпетках і вся в крові, - розповів співробітник залізниці. – Я повідомив про це чергову станцію, звідти інформація пішла в "швидку". Було відчуття, що дівчину поклали на рейки – там була кров, а потім вона звідти сповзла і знепритомніла. На тілі були опіки, і навіть суха трава довкола диміла. Почуття, що вона сама спіткнулася і впала, або їй допомогли".

Раніше одного з підлітків уже затримали та за рішенням суду відправили на два місяці до СІЗО за підозрою у замаху на вбивство дівчини. Двоє інших можливих причетних, мабуть, все ще на волі.

Читайте також:

"Банда п'яних підлітків зґвалтувала 15-річну подругу перед тим, як спалити (фото, відео)"

"Зґвалтування 15-річної дівчини і спалення живцем: сплили шокуючі звірства про маніяка (фото)"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення