Голив наголо і змушував ходити на колінах: домашній тиран після розлучення знову зґвалтував ексдружину

"Герой СВО", ув'язнений за катування дружини, повернувся з війни в Україні і першим же ділом знайшов і зґвалтував колишню. Про випадок пишуть росЗМІ.

Жителя Челябінська рф ще у 2021 році засудили за катування та заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю дружини на 6,5 років. Історія класична для "скрєпної" Росії: чоловіка помилували за участь у війні, але коли мученикові вдалося раніше вийти на волю — він взявся за старе. Коли жінці вдалося розлучитися з домашнім тираном, вона купила кімнату в гуртожитку та розпочала нове життя. Утім після повернення до Челябінська окупант прийшов додому до жінки і зґвалтував її.

За словами його колишньої дружини, спочатку їхні стосунки складалися спокійно, але у 2019 році він почав бити жінку. Приводом для насильства могли бути підозри у зрадах чи куріння сигарети.

"Він постійно контролює: "Хто дзвонить, що говорить?". Примушує вмикати гучний зв'язок. Якщо хтось щось говорив, я "отримувала". Він навіть не ревнивий, він любить все контролювати, щоб усе було під його контролем. Він натуральний маніяк", – розповіла жінка.

У результаті стосунки пари закінчилися кримінальною справою — у суді стало відомо, що Олександр бив дівчину, голив наголо, погрожував вбивством, змушував ходити на колінах і навіть написати розписку, в якій дівчина відмовляється від дитини.

Так звана воля на війні для злочинця тривала недовго: у березні 2023-го його відправили у зону бойових дій, а наприкінці листопада він вже повернувся до Челябінська. На той час жінка змогла розлучитися з ним і купити кімнату в гуртожитку на материнський капітал. Боєць прийшов до неї у квартиру і зґвалтував. Після чого він відкинув усі звинувачення, а колишню дружину назвав "алкоголічкою".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення