Голод — не тітка. Російським дітям дозволили їсти санкційні продукти

 ТАСС

Уряд РФ вирішив полегшити режим продембарго і дозволив ввезення яловичини, м'яса птиці і овочів, які будуть використовуватися для виробництва дитячого харчування, відповідну постанову уряду РФ від 27 травня 2016 р. було опубліковано в середу, 1 червня. Про це повідомляє ТАСС.

"В цілях стимулювання внутрішнього виробництва дитячого харчування постанова уряду РФ від 27 травня 2016 р. N472 передбачає виключення з-під дії ембарго сировини, призначеної тільки для виробництва дитячого харчування, у тому числі м'яса і овочів, за умови підтвердження цільового призначення ввезеного товару, що здійснюється Міністерством сільського господарства РФ у встановленому їм порядку, і в межах затверджуваного міністерством дозволеного обсягу ввезення", - пояснили в Міністерстві сільського господарства РФ.

Зараз міністерство РФ розробляє порядок підтвердження цільового призначення ввезеного сировини для виробництва дитячого харчування і процедуру узгодження обсягу ввезення.

Нагадаємо, 27 травня уряд Росії вирішив продовжити відповідні заходи проти країн, які запровадили або приєдналися до санкцій проти Москви, не на рік, а до кінця 2017 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення