У дівчинки рани на шиї: в Одесі знайшли трьох маленьких дітей у зачиненій квартирі (фото)

В Одесі в Приморському районі троє дітей жили в жахливих умовах. Батьки закрили їх у квартирі і пішли, діти просили допомоги у перехожих через вікно.

Про це повідомила керівник міської служби у справах дітей Юлія Нікандрова в Facebook.

Як з'ясувалося, двоє дітей вибралися у вікно квартири і стали просити допомоги у сусідів. Голодних і переляканих малюків витягли через кватирку.

Дорогою до райвідділу поліції зустріли і горе-батьків з третьою дитиною. Їх доставили у відділення.

"Стан усіх дітей запущений. У молодшої дівчинки рани на шиї і під оком. На місце прибули медики. У будинку, де проживали діти, пекло. Це поки всі подробиці... За минулий тиждень тільки у Приморському районі ми врятували 17 дітей", – написала Нікандрова.

У коментарях користувачі задають незручні питання про відповідальність службових осіб. "Врятували 17 дітей? Героїзм одних - наслідок боягузтва інших. Іншими словами, а хто взагалі відстежує сім'ї з дітьми? Батьки не відразу стають алкоголіками і наркоманами. Цей процес розтягнуто в часі. Судячи з фотографій, хтось дуже сильно не виконує своїх обов'язків, питання тепер у тому: хто ці люди? Вони займають конкретні посади та мають прізвища", "Останнім часом модно піаритися на тлі промахів", "Коли вже в нашій країні буде налагоджена нормальна робота з такими сім'ями? Адже зрозуміло що ці батьки з таким ставленням до дітей просто небезпечні для їх нього здоровья! Коли вже щось зміниться на краще, хоча б для наших дітей в цій країні! Коли права дітей будуть гідно захищатися, а не на показуху?".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення