"Я думала, що це лялька така гарна": у Мелітополі безхатченки знайшли тіло новонародженого у сміттєвому баку (фото, відео)

Сьогодні у Мелітополі Запорізької області пара безхатченків знайшла немовля, яке викинули у сміттєвий бак. Наразі поліція розшукує матір дитини.

Як пише місцеве видання "ZaБор", ці двоє безхатченків щоранку перевіряють вміст сміттєвих бабаків. Сьогодні ж вони знайшли дитину на вулиці Ярослава Мудрого (колишня вул. Рози Люксембург). Саме вони і попросили перехожих викликати поліцію.

Чоловік розповів, що спочатку навіть не зрозумів, що це дитина. Він копирсався у смітті і знайшов важкий пакет, розмотав рожевий рушник і побачив новонародженого хлопчика. Лікарі сказали, що дитина доношена та пуповина обрізана.

Жінка теж одразу не повірила, що це дитина:

"Я думала, що це лялька така гарна. Помацала, а вона холодна. Ніхто не зрозумів, що не лялька. Це вперше в житті з нами таке".

Як пише РІА "Мелітополь", зважаючи на те, що востаннє контейнери з цього двору ТОВ "Умвельт-Мелітополь" зачищали вчора о 14.50, злочин було скоєно сьогодні вночі. Заява до поліції надійшла о 09:30.

Увага! Відео 18+

На місце події виїхало керівництво Мелітопольського РУП, слідчо-оперативна група, експерти та кінолог зі службовим собакою. Правоохоронні органи вилучили тіло мертвого немовля. Слідів насильницької смерті не було.

Для того, щоб встановити причини смерті, тіло дитини направили на судово-медичну експертизу. Наразі поліція намагається з'ясувати особу матері дитини. Також розпочато досудове розслідування за п. 2 ч. 2 ст. 115 (навмисне вбивство з додатковою відміткою "нещасний випадок") Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення