"Я тебе бл*ть вб’ю нах*й": у Дніпрі чоловік, який відібрав у матері дитину, побив її на очах у доньки (відео)

У Дніпрі чоловік побив на очах у доньки її матір, погрожуючи розправою. Після цього він насильно посадив до автівки дитину і поїхав геть. Тоді як колишня дружина залишилась лежати і плакати на асфальті на паркінгу. Очевидно, батько дівчинки свято увірував, що донька насильно буде його любити та поважати. На вигляд дитині більше 10-ти років, тож вона вже чимало розуміє.

"Я тебе бл*ть вб’ю нах*й", - кричить на колишню кохану чоловік, вдаряє її у голову, після чого вона падає.

Дитина тим часом продовжує істерично кричати і плакати. Вона підбігає до матері, обіймає її, а на батька кричить: "Що ти витворяєш?".

"Відео, від якого моторошно. У Дніпрі подружжя не може поділити дитину. Колишні коханці влаштували розбірки на паркінгу в житловому комплексі. На відео з камер спостереження чітко видно, як чоловік угрів жінку по голові, а донька намагалася допомогти матері, але її батько посадив у авто", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські відкрили кримінальну справу і чоловікові, ймовірно, оголосять підозру. З ким залишиться дитина - вирішить суд.

"Якщо ви стали жертвою домашнього насилля, не мовчіть! Звертайтеся за консультацією на номер 1547. Це гаряча урядова лінія", - наголошується у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення