"Я взяв їх прибив просто": у Ялті окупант вбив подружжя з Дніпропетровщини "за погані відгуки про Росію"

В анексованому Криму затримали підозрюваного у вбивстві в Ялті сімейної пари з Дніпропетровської області. Він зізнався, що вбив їх за те, що вони погано відгукувалися про Росію та керівництво країни, пише Baza.

Затриманим виявився 60-річний Шавкат. Чоловік розповів, що 66-річний Володимир та 58-річна Вікторія приїхали з України і постійно висловлювалися про те, що Крим належить їй. Якогось моменту підозрюваний не витримав і, за його словами, вирішив убити їх.

Відомо, що чоловік прийшов до них додому, забив битою та втік. Убивство сталося вранці 29 вересня на Гірській вулиці. Шавкат прийшов до будинку, де жили українці. Розмов із подружжям він вести не став, а заходився бити чоловіка та дружину битою. Впоратися з гостем не вдалося навіть удвох — він убив Володимира з Вікторією, залишив їхні тіла на цокольному поверсі будинку та пішов. При цьому вбивця спочатку обшукав будинок - усередині будівлі виявили розкидані речі та порвані документи.

Наступного дня на сполох підняв один із знайомих родини. Він захвилювався, що подружжя не виходить на зв'язок, і звернувся до поліцейських-окупантів, які й виявили тіла.

Після вбивства Шавкат виїхав із Ялти до села Веселе під Судаком і вирішив там перечекати деякий час. Проте за кілька днів правоохоронці його знайшли і затримали. Проти нього порушили кримінальну справу за статтею "Вбивство".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення