Як знімали кліп, в якому танцівниця поступово перетворюється на порожній каркас (відео)

Студія The Mill, яка спеціалізується на спецефектах розповіла про зйомки кліпу на пісню «Wide Open» групи The Chemical Brothers.

У знятому одним планом кліпі, Соноя Мідзуно виконує танець, а її тіло поступово перетворюється в порожній каркас, схожий на роздруковані на 3D-принтері деталі.

Спочатку хотіли знімати кліп декількома планами, які потім можна було б склеїти в процесі постобробки. Але від ідеї довелося відмовитися — в такому випадку стали б помітні відмінності по світу. Але щоб отримати більше свободи в постобробці, кліп знімали на камеру Arri Alexa із збільшеною висотою кадру. Перед зйомками тіло Мідзуно просканували, а потім на основі цих даних побудували її 3D-модель. У процесі зйомок їй також довелося виконати частину танцю в костюмі для захоплення рухів. Приміщення, в якому проходили зйомки, теж просканували і відтворили у 3D-моделі. Вся ця інформація потім використовувалася, щоб замінити тіло Мідзуно на порожнисті конструкції. Незважаючи на великий масив даних, більшу частину кадрів довелося обробляти і анімувати вручну: десь руку замінили на 3D-модель, в іншому місці виправляли світло і положення конструкцій.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення