"Якою рукою хрестишся, с*ка?! Треба ходити до церкви": росіянка гамселила маленьку дівчинку під крики про віру і послух (відео)

У російському місті Югра жінка облила брудною лайкою дівчинку у дитячому візочку і побила за те, що вона "с*ка" не тією рукою хреститься, не хоче йти до церкви і взагалі недостатньо віруюча. Відповідне відео з’явилось у російських телеграм-каналах. Ким доводиться агресивна жінка дитині невідомо. Імовірно, християнську злість у її первозданному вигляді могла проявити няня.

"Я тобі хто? Мама, тітка, бабуся? Я тобі хто? Якою рукою хрестишся, с*ка?! Треба ходити до церкви", - примовляла жінка і била маленьку дитину на очах у сусідів.

Вона кричала про віру та послух і лупцювала дитину по обличчю. Після монологу про церкву під плач дитини жінка дійшла висновку, що варто виключити перегляд мультиків вечорами, щоб зранку без запізнень потрапляти на служіння.

Місцевий слідком розпочав перевірку за фактом застосування фізичної сили до дитини.

Читайте також: "Духовниє скрєпи": під Москвою 19-річний син священика вбив таксиста, а його Maybach продав на чорному ринку за 500 тисяч рублів (фото).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення