Канібал, який їв людей і тварин, відсидів 25 років і влаштувався на роботу до притулку для котів та собак

Пермський людожер, який вечеряв людьми, собаками і кішками, після виходу з колонії влаштувався на роботу до притулку для вуличних тварин. Канібал доглядає підопічних і обіцяє більше їх не їсти, повідомляють росЗМІ.

Серійний вбивця Міхаіл Малишев почав харчуватися домашніми улюбленцями ще коли був підлітком. За словами місцевих, юний Міша тоді приготував суп із кішки та мало не нагодував їм рідних. Потім перейшов на собак. У 34 роки він зустрів дівчину Інну Боровік і зробив своєю рабинею: не випускав із дому, ґвалтував і відкусив кінчик носа, щоб та боялася втекти. Саме Інна 1999 року запросила до квартири Малишева першу жертву — студентку пермського ПТУ 16-річну Наталію. Її Малишев зґвалтував та вбив. З плоті разом з Інною приготував фарш, а залишки викинув у ріку Каму. Через рік жертвою став місцевий робітник Антон. Малишев запросив його до себе випити та поїсти шашликів, а потім убив сокирою, розчленував і також приготував фарш.

Після цього вбивства канібала затримали. У його квартирі виявили повний холодильник з людськими рештками та собачатиною. У 2000 році пермському людожеру вдалося уникнути довічного покарання. Його відправили на 25 років до колонії суворого режиму. Там він працював на кухні та роздавав їжу. Коли вийшов з кололнії, Малишев повернувся до тієї самої квартири, де готував із людей котлети.

Як з'ясував SHOT, зараз 58-річний чоловік живе один, зрідка до нього заходить мати. По знайомству його взяли на роботу до місцевого притулку для тварин. Колишній зек будує будки для собак, прибирає територію та нарізає для тварин м'ясо. За це йому платять здебільшого їжею, у якої вийшов термін придатності.

Сам людожер скаржиться, що ледве зводить кінці з кінцями. Він мріє працювати охоронцем, адже все своє життя присвятив штангам та гирям – більше нічого не навчився. Каже, у 90-х почав барижити спиртом, а далі - як у тумані. Запевняє, що зараз непитущий.

У притулку для тварин на Малишева не скаржаться, свою роботу виконує — і гаразд. Чоловік перебуває під адміністративним наглядом. Його колишня бранка проживає там же, у Пермському краї. Вона вийшла заміж за поліцейського.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення