Кишечник у дірках і ніж у серце: окупанта і його жінку пошматували арматурою і молотками (відео)

У Красноярському краї РФ четверо азербайджанців з арматурою і молотками напали на солдата РФ, який нещодавно повернувся з війни в Україні, і його дружину. Чоловіка, який заступився за них, забили до смерті. Про черговий випадок конфлікту у Росії мігрантів із представником "другої армії світу" пишуть пропагандистські ЗМІ, та публікують відео бійки.

Повідомляється, що троє п'яних представників азербайджанської діаспори почали чіплятися до дівчини, що проходила повз. Вона на той момент була з чоловіком — окупант Максим нещодавно повернувся із пораненням з війни проти України.

Зав'язався конфлікт, в який втрутився небайдужий мешканець. Уродженцям Азербайджану не сподобалося це, і вони покликали приятеля, який приніс із собою арматуру та два будівельні молотки-кирки. Словесна перепалка переросла у бійку.

Дмитра та окупанта Максима разом із дружиною почали бити, один із іноземців використовував ніж. Чоловіка, який заступився, вбили, а військового РФ та його дружину тяжко травмували. Вони у лікарні у стабільному стані. Дівчині майже влучили ножем у серце та пошматували кишечник, а у 300-го окупанта серйозно порізані ноги.

Правоохоронці затримали мігрантів. На їхньому рахунку вбивство, хуліганство та заподіяння тяжких тілесних.

"Нападники переїхали не так давно. Сидять біля під'їзду, проходити повз них страшно", — розповіла місцева мешканка.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення