Кров на підлозі, стінах і столі: у Дніпрі 25-річний молодик люто пошматував ножем свого батька

У Дніпрі 25-річний молодик всадив ніж у батька і намагався приховати злочин. Про це повідомляє Telegram-канал "Труха Днепр".

"У 16 міськлікарню рано-вранці у вівторок швидка доставила 48-річного чоловіка з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки. Чоловік перебував у тяжкому стані і був доправлений одразу в операційну", - йдеться у повідомленні.

Медики швидкої забрали потерпілого з приватного будинку на вулиці Грузинській близько 5 години ранку. Там же в цей час перебував син чоловіка, який сказав, що серйозне поранення батькові завдала невідома йому людина. Син відмовився супроводжувати батька до лікарні.

На місце події приїхали поліцейські. На подвір'ї копи побачили сліди крові на снігу, які вели до хати. Через деякий час, після невдалих спроб достукатися до господарів, поліцейські увійшли всередину і побачили численні сліди крові на підлозі, стінах і кухонному столі.

Сина потерпілого слідчі знайшли за місцем його проживання. 25-річний хлопець одразу зізнався, що це він так пошматував ножем свого батька. Що спричинило напад агресії — наразі невідомо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення