Квартира вигоріла вщент: у Дублянах чоловік викинувся з 7 поверху, рятуючись від пожежі (відео)

У Дублянах чоловік, рятуючись від пожежі в квартирі, вистрибнув з вікна. Він вижив, медики доставили його у лікарню Святого Пантелеймона.

У пресслужбі ДСНС Львівщини повідомили, що виклик на пожежу надійшов об 11:07 24 листопада.

"На вул. Шевченка виникла пожежа в квартирі на 7-му поверсі. Працювали наші підрозділи. Об 11:50 пожежу ліквідовано", – зазначив речник обласної ДСНС Віталій Туровцев.

У Telegram-каналах опублікували фото та відео із постраждалим, який вистрибнув з сьомого поверху. Невідомо, чи це мешканець квартири, в якій була пожежа, чи сусідньої. Чоловік вижив, до нього викликали швидку.

У Львівському обласному центрі екстреної меддопомоги та медицини катастроф повідомили, що пацієнта доставили в лікарню святого Пантелеймона. На вигляд йому близько 40 років.

"Попередній діагноз: ЗЧМТ, струс головного мозку, правобічний гемопневмоторакс, перелом кісток таза", – повідомили у Центрі.

Найімовірніше, зазначають медики, він вистрибнув із квартири, що горіла.

Так виглядає знищена вогнем квартира.

"Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 кв. м., одні вхідні та одні міжкімнатні двері, одне вікно, пошкоджено стіни й стелю на площі 70 кв. м. та вхідні двері сусідньої квартири", – зазначили у ДСНС.

Фахівці ДСНС врятували одну людину та вивели на свіже повітря чотирьох мешканців з верхніх поверхів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення