Ліга Європи. "Вільярреал" - "Ліверпуль". Чи вийграє Клопп свій перший трофей з Ліверпулеп? Спочатку треба не програти в Іспанії!

Вже сьогодні відбудеться перший півфінальний поєдинок Ліги Європи між "Вільярреалом" та "Ліверпулем". 28 квітня 2016 року. Ліга Європи. 1/2 фіналу. Перший матч. 22:05Стадіон: "Ель-Мадригал"Суддя: Дамір Скоміна (Словенія)Трансляція: Канал "Футбол 2".

"Вільярреал":

Основне завдання на сезон вже практично виконано, іспанський "Вільярреал" знаходиться безпосередньо в зоні Ліги чемпіонів, залишилося тільки не розтринькати перевагу у 4 очка за три тури до кінця. Мало хто ставив, що "жовта субмарина" зможе дійти аж до півфіналу Ліги Європи.І якщо пересічному українському вболівальнику назва цієї команди не надто відома, то в Іспанії клуб достатньо наробив шуму, перебуваючи з такими командами як "Реал", "Барселона" та "Атлетіко" в Зоні Ліги чемпіонів . Якщо останній суперник команди в Лізі Європи "Спрата" не може розповісти про стан іспанської команди, то такі впевнені Єврокубкові бійці як "Байер" та "Наполі" на своїй шкірі відчули всю міць іспанського клубу. "Вільярреал" - типово домашня іспанська команда, яка програла у цьому сезоні лише три домашній гри в чемпіонаті. Дуже хороший показник, "Барселона" та "Реал" не змогли поїхати з "Ель-Мадригал" з перемогою. "Ліверпуль" точне не беззаперечний фаворит у цьому матчі.

"Ліверпуль":

Казковий матч проти "Боруссії" ніби запустив команду. "Мерсисайдці" здобувають одну за одною впевнену перемогу в чемпіонаті та впритул наблизилися до зони Ліги Європи. Проте, Ліги Європи - точно не турнір, в якому хоче виступати Юрген Клопп та його амбіційна команда. Єдиний шанс потрапити у заповітну Лігу чемпіонів -виграти Лігу Європи. Від тепер це головна мета англійського клубу. Що можна сказати про суперників, яких пройшов "Ліверпуль" в Лізі Європи? Достатньо назвати їх назви, це "Манчестер Юнайтед" та "Боруссія". Для Клоппа буде просто фантастичним результатом золоті медалі Ліги Європи та попадання у Лігу чемпіоніву першому ж своєму сезоні в Англії! Німецький наставник відмінний спеціаліст у таких справах. Нас очікує безкомпромісна та емоційна битва за фінал Ліги чемпіонів.

Інформацію взято з : http://sportanalytic.com/football/190253liga-evrop...

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення