Ліз пальцями, куди діставав: кияни прихистили сім’ю з Маріуполя, але коли нікого не було вдома, чоловік напав на 14-річну дівчинку

У столиці чоловік вчинив відносно 14-річної дівчинки розпусні дії. Після цього кривдник утік з місця злочину. Інцидент стався в квартирі однієї з багатоповерхівок Оболоні, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

До скоєння злочину причетний чоловік тітки потерпілої. Зловмисник скористався відсутністю у квартирі родичів 14-річної дівчинки та напав на неї. Наступного дня потерпіла розповіла про це своїй матері, яка і звернулась до поліції.

"Поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився 36-річний раніше не судимий уродженець Донецької області. Зловмисник разом зі своєю дружиною та двома неповнолітніми доньками переїхав з окупованого російськими військовими Маріуполя до столиці. Поки дружини затриманого та матері потерпілої не було вдома, чоловік вчинив розпусні дії щодо неповнолітньої родички. З метою задоволення власної статевої пристрасті кривдник торкався статевих органів дитини", - розповіли у поліції.

Співробітники поліції затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції Києва за погодженням з окружною прокуратурою фігуранту повідомлено про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України - розбещення неповнолітніх. До суду направлено клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення розпусних дій підозрюваному загрожує до п’яти років в’язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення