Львів уночі палав від російських ракет: будинки, дитсадок, коледж і підприємства (відео наслідків влучань)

Росіяни атакували крилатими ракетами Львівську область в час з 05:20 до 05:30. Одну ракету сили ППО збили, ще 6 – влучили. Як повідомили у Повітряних силах ЗСУ, знищено 16 крилатих ракет Х-101/Х-555 та "Калібр" із 28 випущених.

"Постраждали 15 людей. Наймолодшій потерпілій 10 років, найстаршій – 72. У більшості потерпілих подряпини й порізи через вибиті вікна, забої. П'ятьох людей госпіталізували", - повідомив голова ОДА Максим Козицький.

Окупанти пошкодили близько 40 будинків. У Львові зазнали руйнувань 20 будинків у Залізничному районі. Найбільше – на вулицях Каховській та Патона. Були загоряння, пошкоджені вікна й дахи. У Львівському медичному фаховому коледжі "Монада" вибиті вікна, також сталося загоряння у трьох будівлях промислового підприємства.

Одна з ракет влучила по території дитячого садка, зазнала ушкоджень будівля дитсадка.

Вирва від прильоту біля дитячого садка у Львові (відео)

У Ставчанах Львівського району пошкоджені 15 житлових будинків в приватному секторі, з них 6 – критично. Також пошкоджені легкові автомобілі. У селі Суховоля Львівського району уламками від ракет пошкоджені 4 житлових будинки в приватному секторі. Потерпілих нема.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення