Масштабна аварія з поїздом у Росії: у перекинутих вагонах понад 100 поранених пасажирів, є загиблі (відео)

Під Волгоградом рф сталась масштабна аварія за участю поїзда, в якому їхали 800 пасажирів.

Як повідомляють росЗМІ, 9 вагонів пасажирського поїзда зійшли з рейок у Волгоградській області через водія вантажівки, який хотів проскочити через переїзд, але не встиг. 6 вагонів поїзда впали на бік, три нахилилися.

Зійшов з рейок поїзд, що прямував з Казані до Адлера. Інцидент стався біля Котельників через Камаз, що виїхав на переїзд на червоне світло.

У соцмережах публікують відео з місця аварії. Пасажири поїзда, що зійшов з рейок, залізли на вагони і допомагають рятувальникам шукати постраждалих.

Що відомо про постраждалих

Унаслідок аварії щонайменше 100 людей постраждали. За найпершими даними, 37 осіб, серед них 6 дітей, отримали травми, 4 госпіталізовані. Одній із постраждалих, жінці, затиснуло ноги, зараз її намагаються дістати екстрені служби. Стан трьох людей, які постраждали внаслідок краху поїзда під Волгоградом, оцінюється як тяжкий.

Відомо також, що ушпиталили водія вантажівки. Він у тяжкому стані, за його життя борються лікарі. У КАМАЗа відірвана кабіна. На вантажівці, яка і спровокувала НП, висить 31 неоплачений штраф з початку 2024 року. Загальна сума - 350 тисяч рублів.

Водій вантажівки віз пісок з кар'єру і спробував проскочити перед поїздом через нерегульований залізничний переїзд. Він віз пісок із кар'єру на будмайданчик підприємства "ЕвроХим-ВолгаКалий". Машина належить будкомпанії з Москви.

У соцмережах також повідомляють про загиблих пасажирів поїзда.

Учора також стало відомо: Розряди блискавки вразили до крові 4 людей біля храму Побєдобєсія у Підмосков'ї: відео моменту

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення