Масштабна пожежа у Броварах: повністю вигорів дах 5-поверхового будинку, з вогню витягли інвалідів (відео)

У Броварах у п’ятницю ввечері спалахнули дві квартири на верхньому поверсі 5-поверхового житлового будинку по вул. Гагаріна, 11. Вогонь миттю перекинувся на дах. Рятувальники евакуювали мешканців будинку. Пожежу вдалось ліквідувати лише за три години, збитки дуже великі.

"20 серпня до ДСНС надійшла інформація, що о 20:05 у м. Бровари по вул. Гагаріна 11 в двох квартирах на п’ятому поверсі виникла пожежа з розповсюдженням на покрівлю будинку. О 22:44 пожежу у будинку було локалізовано на площі близько 2 тис. м кв., а о 23:21 - ліквідовано", - повідомили у пресслужбі ДСНС.

Всього до гасіння залучали 72 особи та 18 одиниць техніки, з них від ДСНС 65 осіб та 11 одиниць техніки. На допомогу місцевим рятувальникам також вирушали надзвичайники з Києва.

Жертв та постраждалих немає. Підрозділами ДСНС врятовано 4 особи.

"Рятувальники ДСНС витягли з диму і вогню палаючого п'ятого поверху чотирьох осіб, в т.ч. двох інвалідів. Повністю згоріли дві квартири і весь дах будівлі", - повідомляє dtp.kiev.ua.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика

Аналогічна за масштабами лиха пожежа сталася сьогодні зранку у столиці. Так само горів 5-поверховий будинок, так само надзвичайники врятували чотирьох людей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення