Мати загинула, а донька-інвалід на межі життя і смерті: у Києві горіла квартира (фото)

У Дніпровському районі столиці сталася пожежа, у результаті якої загинула жінка. Її доньку, яка внаслідок інвалідності прикута до ліжка, ушпиталили до лікарні. Про це «Надзвичайним новинам» повідомили очевидці з місця події.

Лікарі швидкої допомоги розповіли, що забирали потерпілу у важкому стані, тож прогнозів на одужання медики не дають.

Пожежа сталася у 9-поверховому будинку по вул.Новаторів, 4 у другому під’їзді. Горіла двокімнатна квартира на першому поверсі. Близько 10.20 мешканці будинку побачили біля першого та другого під’їздів дві пожежні машини. Також на місце події прибули дві швидких допомоги та поліцейська автівка, а згодом – ще одна.

Після того, як з квартири забрали тіло загиблої жінки, квартиру опломбували. Свідки також розповіли, що житло майже не вигоріло.

"Гасіння пожежі ускладнювалось захаращеністю квартири та великою кількістю горючих матеріалів. Під час гасіння пожежі в квартирі було виявлено жінку 1973 р.н, яка лежала на підлозі, її з опіками близько 60% тіла госпіталізовано до опікового центру. Пізніше під час розвідки на матраці під купою речей було виявлено тіло жіночої статті 1946 р.н. О 10.35 пожежу було локалізовано, а о 10.47 ліквідовано", - повідомили подробиці у ДСНС.

Так виглядає квартира, де сталася пожежа:

Причину виникнення пожежі з’ясовуватиме слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення