Мені дуже соромно: у столиці мати двох чарівних дітей благає про допомогу (фото)

Киянка Ольга Левчук - мати двох дітей, один з яких навчається у столичному ліцеї №142, просить фінансової допомоги на коштовне лікування. Жінка хвора на рак шлунка. Відповідне звернення з'явилося на батьківській сторінці навчального закладу.

"..звертаюся до Вас: у мене і Радість і SOS! Радість від того, що є шанс! Я буду використовувати все можливе, щоб продовжити життя заради дітей...Наші онкологи пропонують тільки стандартний протокол із застосуванням хімії, так як за іншими видами лікування мої клітини не підходять, я відмовилася, через те, що вже випробувала це Пекло, яке не дало результат.

Зараз звернулася в клініку в Туреччині (American Hastanesi), яка запропонувала альтернативне лікування під назвою HIPEC (локальний метод гарячої хімії, який діє безпосередньо на уражені ділянки, не пошкоджуючи здорові тканини), розроблений саме під такого роду проблему, також візьмуть повторно тканину і підберуть препарат знову ж локально на протязі 3-х курсів, і дасть Бог після проходження цього етапу, шлунок можна буде видалити, але вже з частиною кишки на яку пішло поширення.

Фактична вартість лікування виявилася вищою, ніж ми розраховували тому Я звертаюся до Вас.

Я розумію, що Благодійні Фонди допомагають хворим дітям, яких в нашій країні на жаль велика кількість. Мені дуже соромно, що я прошу мені допомогти, але розумію, що хто мене знає, обов'язково відгукнеться. Моя карта ПриватБанк 5168742205385523 Левчук О.О", - йдеться у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення