Міг вбити вітчим: на Дніпропетровщині вже 4 дні шукають німого голого 6-річного хлопчика (відео)

На Дніпропетровщині відновили пошуки 6-річного Василя Підкуйка, який зник увечері 7 липня у селі Проточі Царичанського району.

У поліції повідомили, що зниклий хлопчик не розмовляє. Виглядає на 6 років, має коротке русяве волосся, карі очі, повну статуру.

"Хлопчик вийшов з дому без одягу. У разі виявлення дитини чи будь-якої інформації про її місце перебування, прохання повідомити до поліції за телефонами: 102, (096) 884 83 94", - йдеться у зверненні правоохоронців до громадян.

9 липня волонтери організації "Пошук зниклих дітей" повідомили про зупинення пошукових робіт через виявлення нових обставин. З'явилася інформація, що дитину нібито найшли мертвою. У коментарях під дописом зазначено, що хлопчика міг вбити вітчим.

Першоджерелом інформації про те, що життя дитини загубив вітчим, є телеграм-канал "Днепр оперативный". У дописі сказано: "За інформацією власних джерел, хлопчика виявили мертвим. Повідомляють, що малюка вбив його батько". Допис було опубліковано 9 липня о 23:26. Станом на зараз публікація набрала 69,6 тисяч переглядів, проте у поліції цю інформацію не підтвердили, тому пошуки зниклого продовжуються.

Керівник Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону "Антарес" Лариса Борисенко повідомила, що учора спеціалізована кінологічна група знову виїжджала на велику пошукову місію.

"За запитом поліції група знову виїжджала на волонтерському автомобілі загону за 160 кілометрів від Павлограду - до села Проточі. Знов перевірка різноманітних, складних та специфічних локацій", - зазначила Борисенко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення