Минуло 5 місяців: нардепа Трухіна за ДТП, в якій постраждали 2 дітей та 4 дорослих, виключили з партії (фото, відео)

За даними ЗМІ, 23 серпня 2021 року народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, будучи напідпитку, спричинив ДТП дорогою з Полтави до Києва, але згодом близько 30-ти медіа почистили повідомлення про цю аварію, в якій постраждали шестеро осіб. Про це повідомляє "Українська правда".

На той момент Олександр Трухін був головою осередку партії "Слуга народу" у Полтавській області.

Зазначається, що на Бориспільській трасі при в'їзді в Київ сталося ДТП за участю Трухіна. Як повідомило ІА "Центр новин", його "Audi" не дотрималося безпечної дистанції і на великій швидкості в'їхало у "Ford", який у свою чергу протаранив автомобіль "Daewoo".

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали 6 людей, серед яких двоє дітей, голова комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник Роман Лишень.

Після зіткнення, нардеп Трухін звертається до поліцейського зі словами "давай я тихенько в ліс піду", а потім обіцяє "поговорити" з очільником МВС Денисом Монастирським.

На відео Трухін каже, що не був за кермом автівки, яка потрапила у ДТП. Нардеп також звертався до правоохоронця та обіцяв "знайтися" потім та "віддячити".

Відомо, що після оприлюднення відеоматеріалів нардепа Трухіна виключили з партії "Слуга Народу".

Хочеться зняти капелюх перед сміливим поліцейським Сергієм Петриком, який відмовився від величезних грошей та пішов проти системи, а ще запитати: "Чому винуватець ДТП досі не відповів за скоєне?"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення