Мотиви нападника невідомі: з'явилися деталі жорстокого нападу на дітей під Києвом (фото)

У селищі Глеваха Київської області зловмисник заліз до приватного будинку і завдав важкі каліцтва сплячим дітям - порізав 8-річного хлопчика та зламав ніс 14-річній дівчинці.

Як повідомляє ТСН, зловмисник проник на територію ділянки, перестрибнувши невисокий паркан і потім через вікно заліз у двір.

Дівчинка розповіла, що прокинулася від ударів.

За словами постраждалої родини, вони бачили нападника перший раз в житті і про його мотиви нічого не знають. Зловмисника затримали батьки. При цьому він встиг поранити батька.

"Свої мотиви скоєння даного злочину він до сих пір не пояснює і не може навіть пояснити, що власне сталося. Чоловіка перевірили на наявність алкоголю в крові. Рівень дуже низький - 1 проміле", - зазначила прес-секретар поліції Київщини Ірина Прянишникова.

У соцмережах користувачі нагадують про те, що у Глевасі знаходиться нарко - психіатрична лікарня (мається на увазі - Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об’єднання). Можливо там, як і у всіх лікарнях даного типу йде скорочення персоналу, через що хворих вимушено відправляють додому.

"Ну що, дореформувались? Психи вже давно вештаються вулицями, а тепер вже почали ночами залазити до будинків".

Нагадаємо, що дискусія про те, чи можна ставити права психічно хворих ставити вище прав здорових, особливо коли йде мова про право на життя і досі триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення