МЗС Литви: Путін на ГА ООН мало говорив про Україну, оскільки конфлікт далекий від вирішення

 Delfi

Росія сама повинна поважати принципи, згадані президентом РФ Володимиром Путіним у його промові на Генасамблеї ООН. Про це заявив глава МЗС Литви Лінас Лінас Антанас Лінкявічюс. Про це повідомляє видання Delfi.lt.

«Були згадані правильні принципи і дефініції, в тому числі і повага до суверенітету держав, боротьба з тероризмом, потреба у співпраці міжнародного співтовариства.

Однак проблема в тому, що мало просто декларувати ці принципи. Ми сподіваємося, що Росія, постійний член Радбезу ООН, буде сама їх дотримуватися», - зазначив Лінас Антанас Лінкявічюс

При цьому міністр висловив жаль, що Путін мало уваги у своєму виступі приділив Україні, оскільки там триває «конфлікт далекий від вирішення».

Як повідомлялося, Путін у своєму виступі на Генасамблеї ООН закликав до створення широкої міжнародної коаліції по боротьбі з «Ісламським державою».

Раніше президент Литви Даля Грібаускайте заявляла, що з урахуванням ситуації в Україні «дуже важко повірити в щирість Росії», коли Москва обговорює ініціативи на Близькому Сході.


Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення