На будівництві казарм розтратили 20 млн гривень та придбали Mercedes: посадовцям повідомили про підозру (фото)

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про остаточну підозру трьом посадовцям підрядного підприємства за фактом розтрати понад 20 млн гривень виділених на будівництво казарм (ч. 3 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 361 та ч. 3 ст. 209 КК України). Про це повідомляє пресслужба установи.

Згідно з матеріалами досудового розслідування, засновник, директор та бухгалтер підрядного підприємства, яке виграло тендер на будівництво казарм поліпшеного планування, діючи як організована група, здійснили розтрату понад 20 млн грн, виділених з бюджету на будівництво вказаних казарм у м. Новоград-Волинський Житомирської області та м. Кременчук Полтавської області.

Вказані кошти було легалізовано шляхом переведення на рахунки підконтрольних підприємств та за рахунок придбання автомобіля «Mercedes-Benz».

Висновками проведених експертиз, зокрема будівельно-технічної, судово-економічної , підтверджено злочинну діяльність вказаної групи осіб.

Досудове розслідування розпочато за матеріалами військової прокуратури Центрального регіону України та здійснюється слідчими СУ ГУНП в м. Києві за оперативного супроводження Управління стратегічних розслідувань у Житомирській області ДСР НП України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення