На Черкащині підлітки підпалили чоловіка, який повернувся додому з похорон, у прямому ефірі Tik-Tok (відео)

У селі Кобринова Гребля Черкаської області сталася жахлива історія. Там підлітки підпалили 44-річного чоловіка, який спав, та вели пряму трансляцію в Tik-Tok. Постраждалий отримав тілесні ушкодження та потребує лікування.

"Чоловік розповів, що отримав легкі тілесні ушкодження у вигляді опіків внаслідок підпалу одягу. За попередніми даними, чоловік разом із парубками розпивав спиртні напої у підсобному приміщенні свого домоволодіння. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік заснув на підлозі. Тоді парубки підпалили його одяг та знімали відео для соціальних мереж", - повідомили у поліції.

Подробиці у коментарі для ТСН.ua розповів староста села, який викликав правоохоронців.

"Цей потерпілий розповів мені, що за допомогою дизпалива його підпалили. Я запропонував йому дзвонити в поліцію, але довелося дзвонити самому. Приїхали правоохоронці, встановили, що там, у тій компанії, були повнолітні і неповнолітні. Вони знімали відео для Tik-Tok. Постраждалий перебував у стані алкогольного сп'яніння після того, як побував на похороні. Усі інші також були у нетверезому стані. Один підпалював, один знімав, увімкнули музику. Наскільки відомо, там знаходилася ще дитина, дівчинка. Випадок отримав резонанс, це дикість", - каже сільський голова.

Увага! Відео містить шокуючі кадри! НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям з вразливою психікою!!!

За його словами, стан здоров'я потерпілого ускладнився тим, що рани почали гнити.

"Зараз йому допомагає сестра", – розповіли у селі.

У поліції Черкаської області зазначили, що інцидент стався ще 5 лютого. Потерпілий звернувся до правоохоронців 8 лютого. До підпалу потерпілого може бути причетний 20-річний місцевий житель. Поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення