На Чернігівщині банда з трьох людей вбила родину з Києва та їхнього 4-річного сина (фото, відео)

На Чернігівщині розстріляли автомобіль із сім'єю киян, а потім підпалили його, щоб приховати сліди злочину. Тіла вбитих банда закопала неподалік від місця вчинення злочину. 30-річного чоловіка, 28-річну жінку та їхнього 4-річного сина вбили, аби пограбувати. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Чернігівської області.

14 травня близько півночі до поліції надійшло повідомлення про зникнення сім’ї з Києва. Подружжя разом із дитиною поїхало на Чернігівщину для покупки автомобіля, після чого зв’язок з ними обірвався.

"В одному з сіл Корюківського району поліцейські виявили спалену автівку киян, а за 500 метрів - закопані тіла з ознаками насильницької смерті. Поліцейські встановили, що подружжя вирішило купити автомобіль у знайомого на Чернігівщині. Із собою вони взяли велику суму для покупки та разом із сином вирушили за автівкою. Дізнавшись про те, що кияни везуть із собою гроші, їхній 22-річний знайомий спланував убивство та озброєний напад", - розповіли подробиці у поліції.

За підозрою у вбивстві подружжя та їхнього сина поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу КОРД затримали трьох мешканців Корюківщини - двох чоловіків і жінку.

Нині поліція під процесуальним керівництвом прокуратури розслідує кримінальне провадження за пунктами 1, 2, 6 та 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення