На Дніпропетровщині двоє молодиків жорстоко побили чоловіка, до якого прийшли у гості

На Дніпропетровщині чоловіки жорстоко побили свого односельця. Нападники нанесли потерпілому численні удари по голові та тулубу, після чого розійшлися по домівках. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"До поліції від лікарів швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення госпіталізований 35-річний житель одного із селищ Кам’янського району. Поліцейські встановили, що 13 квітня близько 23:00 за місцем мешкання потерпілого компанія чоловіків вживала алкогольні напої. Під час розмови між ним та гостями виникла сварка, під час якої 35-річний чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження. Після бійки всі чоловіки розійшлися по своїм домівкам", - йдеться у повідомленні.

Наступного дня у потерпілого погіршився стан самопочуття і його госпіталізували до лікарні. Зловмисниками виявилися 24-річний та 31-річний односельці потерпілого.

Чоловіки були затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення