На Донбасі окупанти підірвали автомобіль спостерігачів: з’явилось відео

На Донбасі російсько-окупаційні війська влучили в автомобіль української сторони спільного центру координації та контролю припинення вогню. Про це повідомили у пресцентрі Операції об'єднаних сил.

"З напрямку населеного пункту Весела гора російсько-окупаційними військами було здійснено обстріл позицій Збройних Сил України у напрямку населеного пункту Щастя з застосуванням міномета калібру 120 мм, станкового протитанкового гранатомета СПГ-9 (6 пострілів), станкового автоматичного гранатомета АГС-17 (30 пострілів), великокаліберного кулемета (10 черг). Внаслідок цього обстрілу було знищено автомобіль марки ЗіЛ-131 української сторони спільного центру координації та контролю припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Станом на 17 годину з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 53 порушення, 50 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

У пресцентрі додали, що підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії РФ. Збройні Сили України дотримуються Мінських домовленостей та відкривають вогонь виключно у тих випадках, коли дії російських окупаційних військ створюють загрозу для життя і здоров’я українських воїнів та мирних громадян.

Також читайте:

Окупанти обстрілюють дорожній коридор "Луганськ-Щастя", призначений для переміщення цивільного населення (відео)

"Жінок вивезти, чоловіків лишити": Путін дав добро на пуск балістичних ракет, а в соцмережах багато брехні (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення