Окупанти обстрілюють дорожній коридор "Луганськ-Щастя", призначений для переміщення цивільного населення (відео)

На Донбасі гримлять потужні вибухи. У соцмережах поширюють відео із Ростовської області величезної колони фур, яка прямує до кордону ОРДЛО.

Окупанти обстрілюють дорожній коридор "Луганськ-Щастя", призначений для переміщення цивільного населення (відео)

Сьогодні від ранку російські найманці відновили вогневу активність в бік гуманітарного дорожнього коридору "Луганськ-Щастя".

"Противник веде обстріл із 82-мм міномету та великокаліберних кулеметів. Прикордонні наряди перебувають на позиціях. Інфраструктура дорожнього коридору, який має використовуватись для переміщення цивільного населення, зазнає пошкодження", - повідомили у Державній прикордонній службі України.

Інформацію про те, що російські окупаційні війська обстріляли місто Щастя на Луганщині, рятувальники отримали близько 11:35.

"Внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї було пошкоджено ворота третього ходу Державної пожежно-рятувальної частини - 32. Особовий склад знаходиться у безпечному місці в рукавній вежі. Жертв та постраждалих немає", - повідомляє пресцентр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Тим часом у Ростовській області колона фур довжиною у два кілометри їде з Таганрога до кордону з українською територією, яка зараз під окупацією. Який вантаж всередині - можна лише здогадуватись.

Нагадаємо, що вчора російсько-окупаційні війська вели вогонь з мінометів та великокаліберних кулеметів по КПВВ "Щастя". Під вогонь бойовиків потрапила гуманітарна колона, яка поверталась після доставлення вантажу ООН для цивільного населення тимчасово окупованого Луганська.

Більше про те, що зараз відбувається в ОРДЛО, читайте у публікації "Надзвичайних новин":

"Жінок вивезти, чоловіків лишити": Путін дав добро на пуск балістичних ракет, а в соцмережах багато брехні (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення