На Донеччині у кафе сталася стрілянина: двох людей вбито, ще двоє поранені (фото і дані про загиблих)

На Донеччині у Гранітному в кафе сталася стрілянина, у результаті якої двоє людей загинули, ще двох із пораненнями госпіталізували. Про це повідомили у поліції Донецької області.

"Подія сталася сьогодні близько 00:45 на території кафе в селі Гранітне Волноваського району. До поліції надійшло повідомлення про те, що в результаті конфлікту між відвідувачами невідомі почали стріляти зі зброї. На виклик відразу прибули бійці спецпідрозділу КОРД, слідчо-оперативна група поліції Волновахи та швидка допомога. Попередня інформація щодо постраждалих: одна людина загинула на місці, ще одна - в лікарні, а двох із пораненнями госпіталізували", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали двох чоловіків у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські вилучили речові докази, зокрема, зброю.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 ч.2 п.1,7 (умисне вбивство двох або більше осіб з хуліганських мотивів), 15 ч. 3 ст. 115 ч.2 п.1,7 (замах на умисне вбивство) та ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Слідчі дії тривають під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення