На Кіровоградщині ґвалтівник напав на хлопчика просто на дитячому майданчику: у прокуратурі розкрили подробиці

Чоловіка, який в одному із сіл Кропивницького району намагався зґвалтувати підлітка, ув’язнили на 7 років. Про це повідомили у пресслужбі Кіровоградської обласної прократури.

"38-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проходячи повз дитячий майданчик, побачив чотирьох неповнолітніх, які грали у футбол. Обвинувачений підійшов до одного з них, користуючись власними фізичними та антропометричними перевагами перед підлітками, застосовуючи фізичну силу, повалив одного із них на землю, позбавивши його можливості чинити опір і намагався вчинити дії сексуального характеру, пов’язані з оральним проникненням в тіло неповнолітнього", - розповіли подробиці у прокуратурі.

У цей момент троє інших підлітків, з метою припинення злочинних дій обвинуваченого, відштовхнули останнього, повалили на землю та відтягнули від хлопця, тим самим звільнили товариша та не дали можливості вчинити обвинуваченому щодо неповнолітнього усіх дій сексуального характеру, які він вважав необхідними для доведення злочину до кінця.

Свою вину в інкримінованому злочині чоловік так і не визнав. Стверджував, що нічого не пам’ятає через стан сп’яніння та він не міг такого зробити.

"Неповнолітній потерпілий та свідки пережили психологічний та емоційний шок, і щоб убезпечити дітей та не травмувати їх ще більше, ювенальний прокурор ініціював, а суд підтримав, аби в судовому засіданні було використано як доказ їх допити, отримані під час досудового розслідування", - зазначили в прокуратурі.

Читайте також: "У Києві педофіл зайшов до під’їзду за 11-річною дівчинкою і познущався з неї: у прокуратурі розкрили подробиці".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення